سئو ارگانیک چیست و چگونه می توانم از آن در سایت خود استفاده کنم؟

SEO مخفف عبارت Search Engine Optimization است. پیچیده به نظر می رسد، اما به زبان ساده، این تکنیک سئو سایت یا بهینه سازی کلمات کلیدی شماست تا در رتبه بندی جستجوی گوگل سایتتان بالاتر ظاهر شود. وقتی در گوگل جستجو می کنید، دو نوع مختلف از نتایج جستجو دریافت می کنید:
تبلیغات گوگل (AD)
نتایج جستجوی ارگانیک
Google Ads چیست؟
Google Ads یک سرویس پولی است که توسط Google اجرا میشود و در آن پیشنهاد میکنید تا بر اساس کلمه کلیدی که فکر میکنید بیشتر به وبسایت شما مربوط میشود، بالاترین موقعیت را در نتیجه جستجوی تبلیغات داشته باشید. با این حال، اگر به سئوی خود توجه کنید، می توانید رتبه صفحه خود را طوری قرار دهید که بر اساس کلمات کلیدی صفحه هدف وبسایت شما در نتایج جستجوی ارگانیک بالا به نظر برسد. این فرآیند کاملا به صرفه تر از گوگل ادز است و راهی عالی برای هدایت ترافیک به صفحه شما است.
ورودی و seo ارگانیک
نتایج جستجوی ارگانیک نتیجه خزیدن موتور جستجوی گوگل در وب برای ورودی کلمه کلیدی کاربر است. گوگل از 200 عامل رتبه بندی برای به دست آوردن نتیجه جستجوی کلمه کلیدی شما استفاده می کند. استفاده از سئو برای بهینهسازی نتایج جستجو به نظر میرسد که باید یک کار سخت و طاقت فرسا باشد و کل کسب وکارها حول محور کمک به مشتریان برای بهبود رتبهبندی صفحهشان با استفاده از SEO شکل گرفتهاند. اما اعمال سئو در صفحه شما نباید فرآیند پیچیده ای باشد. چند ترفند ساده وجود دارد که می توانید از آنها برای کمک به صفحه خود در رتبه بندی جستجوی گوگل استفاده کنید. در اینجا چند نکته برای شما با استفاده از ویرایشگر Unbounce وجود دارد تا سئوی صفحه خود را آماده کنید:
عنوان، توضیحات و کلمات کلیدی
مطمئن شوید که فیلد عنوان، توضیحات و کلمات کلیدی را برای صفحه فرود خود پر کرده اید. می توانید این فیلدها را با رفتن به برگه ویژگی های صفحه در سمت راست ویرایشگر و پایین رفتن به قسمتی به نام Title & Meta Data پیدا کنید.
متن تصویر یا ALT
این تمرین خوبی است که متن جایگزین را به همه تصاویر خود اضافه کنید. گوگل هنگام جستجوی وب سایت ها برای جستجوی سئو، متون تصویر را می خواند، بنابراین فرصتی دیگر برای بهبود رتبه صفحه شما با افزودن عنوانی برای تصویر شما و توضیحاتی در مورد ظاهر تصویر است. متن تصویر همچنین نشان می دهد که چگونه تصویر شما به صفحه فرود شما مربوط می شود و راهی عالی برای افزودن کلمات کلیدی برای کمک به مشتریان برای یافتن وب سایت شما از طریق موتورهای جستجو است.
برای افزودن عنوان و توضیحات به تصاویر صفحه فرود، این دستورالعمل ها را دنبال کنید:
روی تصویری که میخواهید بهروزرسانی شود کلیک کنید.
در سمت راست ویرایشگر، تب Properties را به سمت پایین اسکرول کنید تا قسمت Image Properties را پیدا کنید.
اطلاعات مربوطه را در قسمت Alt Text و Title پر کنید.
این مراحل را برای همه تصاویر موجود در صفحه فرود خود تکرار کنید.
کلمات کلیدی و محتوا
موتور جستجوی گوگل محتوای منحصر به فرد و مرتبط را دوست دارد! انجام برخی تحقیقات در مورد کلمات کلیدی که بیشتر به تجارت صفحه فرود شما مربوط می شود، تمرین بسیار خوبی است. در حالی که مهم است که نوشته های وب سایت خود را برای مخاطبان خود جالب و خواندنی نگه دارید، باید سعی کنید کلمات کلیدی احتمالی جستجوی گوگل را در محتوای صفحه خود بگنجانید.
اینها ابتدایی ترین مراحلی هستند که می توانید برای کمک به بهینه سازی وب سایت خود برای سئو شروع کنید. راه های زیادی وجود دارد که می توانید رتبه بندی جستجوی وب سایت خود را بهبود بخشید. آیا میخواهید بیشتر بدانید؟ در اینجا چند پیوند عالی وجود دارد تا شما را به طور کامل در ایستگاه اطلاعات SEO آشنا کند.
چگونه صفحه وب خود را به گوگل ارسال کنم؟
ربات های گوگل دائماً در اینترنت برای یافتن لینک ها و صفحات جدید می خزند. با این حال، اگر میخواهید اطمینان حاصل کنید که صفحه شما به فهرست اضافه میشود، میتوانید صفحه خود را با استفاده از ابزار بازرسی URL در سرچ کنسول به Google ارسال کنید.
صفحات فرود در یک زیر دامنه در مقابل زیرپوشه یک دامنه ریشه
این امکان وجود دارد که صفحات فرود هم در بهبود تبدیل ها مفید باشند و هم برای به دست آوردن ترافیک ارگانیک. در واقع، صفحات فرود کتاب الکترونیکی ما یک مثال عالی هستند آنها ترافیک ارگانیک زیادی دریافت می کنند!
ارسال ترافیک از یک کمپین ایمیل به صفحه اصلی، ترافیک ارگانیک را مستقیماً افزایش نمی دهد، و اگر این ترافیک به جای دیگری برود، به تلاش های سئوی شما آسیب نمی رساند. به همین دلیل، استفاده از صفحه فرود Unbounce ضرری ندارد.
مواردی وجود دارد که داشتن ترافیک بیشتر به یک صفحه اصلی می تواند به طور غیر مستقیم ترافیک ارگانیک را بهبود بخشد. در اینجا چگونه است:
اگر کسی از وجود شرکت XYZ اطلاعی نداشته باشد، آن شرکت را از طریق موتور جستجو جستجو نخواهد کرد.
اگر به نحوی وب سایت شرکت XYZ را از طریق کانال ترافیکی غیر ارگانیک (یعنی ایمیل یا اشتراک اجتماعی) کشف کنند، سپس وارد وب سایت شده و از برند آگاه می شوند. آنها به احتمال زیاد در آینده آن شرکت را از طریق موتورهای جستجو جستجو خواهند کرد، زیرا از وجود این شرکت آگاه هستند و نیازی را که دارند برآورده می کنند.
به عبارت دیگر، عارضه جانبی افزایش آگاهی از برند، افزایش ترافیک ارگانیک است.
پیشنهاد ما به شما اینست که سئو سایت خود را به متخصصان این حوزه بسپارید تا با خیالی آسوده در این فضای نامحدود قدم بگذارید. با ما در تماس باشید.
دیدگاهتان را بنویسید